Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани
Популярно

ЗАБАВНА ГРАМОТНОСТ

На 08.05.23г. стартира тренинг курс "Забавна грамотност" по програма Еразъм+ на Сдружение "Деца със специални потребности“.

Проектът представлява тренинг курс на преподаватели и младежки работници, работещи в образователния сектор за повишаване качеството на младежката работа в сферата на образованието и търсене на иновативни подходи за повишаване на мотивацията на младите.   Дейността е 7-дневно обучение с 5 страни партньори от  Гърция, Румъния, Македония, Турция, и България, което ще се проведе в гр. Мадан,(България) между 08.05.23 и 14.03.23 г.

По време на проекта ще бъде представена иновативна програма за младежки работници в сферата на образованието, която ще съдържа 10 сесии по 5 теми подбрани така, че да отговорят на житейския етап и интереси на обучаемите. Към програма ще бъдат приложени помощни материали и ръководства, които лесно могат да се копират и използват.

Чрез проекта ще се повишат практическите компетенции на преподавателите, които ще са приложими в техните учебни заведения и образователни институции. В дейностите ще бъде заложена концепцията за включване на методите на  НФО във ФО  и ще се проведат дискусии  свързани с  трудностите при социализирането на млади хора с ограничени възможности и как  обучителите  могат да преодолеят тези трудности, чрез игри за самореклама, симулации и уорк шопове.

Източник: www.madan.bg

Подобни публикации

Back to top button