Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

За откриването на Пилон Рожен се очакват между 70 000 и 100 хил. човека

Примата на българската естрада Лили Иванова ще изнесе голям концерт за откриването на Пилон Рожен на 13 юли.

Легендарната музикална звезда ще излезе на специално изградена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21:30 часа, за да изпълни най-големите си хитове и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.

Лили Иванова ще дари присъстващите на Рожен с невероятните си изпълнения на живо за първи път на професионална сцена на поляна, изградена специално за уникалното патриотично събитие.

На церемонията по откриването на Пилон Рожен, организаторите очакват между 70 000 и 100 000 души.

„Благодаря за поканата към мен и моя екип от г-н Симеон Караколев, председател на фондация “Наследство в бъдещето” и организаторите на Роженски събор 2023″, заяви Лили Иванова.

Инициативата за изграждане на 111-метровия пилон за българското знаме се реализира чрез националната дарителска кампания „България заслужава!”, под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

111-метровият пилон на Роженските поляни в Родопите ще извиси българското знаме на рекордна световна надморска височина от 1430 метра.

В основата ще има капсула на времето с послания към следващите поколения.

Роженският събор се завръща в дните от 14 до 16 юли и ще превърне Рожен и Родопите в “центъра” на родна България.

Източник: www.smolyaninfo.com

Подобни публикации

Back to top button