Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини

Пампорово става водеща дестинация за приключенски туризъм

Планинският курорт Пампорово се готви за предстоящия летен сезон, който ще предложи на туристите много приключения, забавления и активности на кристално чист въздух сред природата.

Курортът е известен с високите нива на отрицателна йонизация на въздуха и се налага като предпочитано място за семеен туризъм, подходящ за малки и големи през лятната ваканция.

Веднъж докоснали се до красотата и прохладата на Родопа планина, ще искате да се връщате отново и отново в Пампорово за своята лятна почивка.

Пампорово възражда региона като дестинация за климатолечение, възстановяване, укрепване и подсилване на имунната система, в унисон с природните ресурси.

На територията на курорта гостите могат да се включат в активна седмична програма „Горска терапия с ежедневни разнообразни пешеходни и вело турове.

Приключенски парк Язовира отново ще има обособени зони за активности и релакс. Всички посетители могат да се възползват от атракциите, подходящи както за деца, така и за възрастни – въжена градина, нинджа парк, фитнес на открито, риболов, детски тролей, спускане с туби, разходка с колела и много други.

Пампорово се превръща във водеща дестинация за приключенски туризъм, който предлага на туристите незабравими моменти като посещение на пещери, разходка с джип – сафари, скално катерене, посещение в Роженската обсерватория, изследване на археологически крепости и много други.

Опознай Пампорово и Родопите с приключенски турове и екскурзии

Интересът към Пампорово е засилен и по отношение на възможностите за конферентен туризъм, като курортът се налага като водеща дестинация за конгреси и тийм билдинг.

Конгресен център Перелик е разположен на площ от 2 700 кв.м. и представлява добре планиран и осигурен на най-високо техническо ниво комплекс от 5 зали с общ капацитет от 1100 места.

Един от най-големите специализирани паркове за планинско колоездене в региона – Велопарк Пампорово предлага голямо разнообразие от трасета и маршрути за планинско колоездене с различно ниво на трудност, напълно оборудван гардероб за наем на велосипеди и екипировка, както и подготвени вело водачи, които помагат за първи стъпки в маунтин байка или за затвърждаване на уменията.

Емблематичният за Пампорово хотелски комплекс Перелик 5*разполага с модерен медицински център, част от Body & Soul Spa Lounge, който предлага на своите гости активни програми и процедури за профилактика и възстановяване, високи нива на отрицателна йонизация и фитонциди, кристално чист въздух, тишина и спокойствие.

Планирай своята лятна почивка с до 30% отстъпка в хотел Перелик 5*.

Повече информация за актуалните промоционални оферти за настаняване и всичко интересно в Пампорово можете да откриете на www.pamporovo.me

Източник: www.smolyaninfo.com

Подобни публикации

Back to top button