Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

СУ “ОТЕЦ ПАИСИЙ“ В СМОЛЯН СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В СЪСТЕЗАНИЕТО „МЛАД ОГНЕБОРЕЦ“

Днес се проведе Общинският кръг от Републиканското състезание на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец” в изпълнение на указания на директора на ГД ПБЗН – МВР, указания на директора на РДПБЗН-Смолян, съгласувани с началника на РУО-Смолян и Национален календар за изяви по интереси на деца и ученици за учебната 2022/2023г.
В него взеха участие ученици от 2 общински училища на територията на община Смолян – ОУ „Проф.д-р Асен Златаров“ и СУ “Отец Паисий“ -гр.Смолян.
Класирането от общинският етап, е както следва:
На първо място – СУ “Отец Паисий“ гр.Смолян
На второ място – ОУ „Проф.д-р Асен Златаров“ гр.Смолян.
Секретарят на МКБППМН Сийка Алексиева връчи на победителите медали, плакети и грамоти, а всички участници получиха грамоти за своето участие.Наградите бяха осигурени от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Смолян.
Първенците от общинския кръг – СУ “Отец Паисий“ гр.Смолян проявиха своя спортен дух и заеха и първото място в областния кръг на състезанието, който се проведе също днес. Отборът ще представлява област Смолян на Републиканското първенство през м.юни.

Източник: www.smolyan.bg

Подобни публикации

Back to top button