Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Смолян засия в коледна премяна

Тази вечер грейнаха светлините на коледната елха на пл. „Свобода“ на Стария център в Смолян. Събитието се превърна във вълнуващ празник за децата и родителите. За доброто настроение на всички бяха обособени арт кътове за изработване на сурвачки от цялото семейство. Имаше и специална коледна гримьорна за всички деца и родители. Пълният площад беше огласен с музика и любими коледни песни. Атрактивният водещ на празника, Чочо забавляваше децата и представяше по оригинален начин действащите лица в коледната магия – Дядо Коледа и Снежанка, Жълтото пиле, две бели мечки от Лапландия, свитата на Дядо Коледа и кралицата на Замръзналото кралство, в чиято роля се превъплъти актрисата Искра Йосифова. За празничното настроение допринесоха и талантите от ЦПЛР- ОДК, клуб Хоро, малчуганите от детските градини“Синчец“ и „Веселушко“.
„По традиция в навечерието на Коледа отново сме заедно с децата на Смолян, за да запалим светлините на нашата елха с надеждата, че тя ще понесе вълшебния дух във всички семейства и ще сбъдне всички наши мечти. Пожелавам на децата вълшебна Коледа, да са здрави и получат най-желаните подаръци, а на всички –светли празници“, каза в поздрава си кметът Николай Мелемов. След това малката Анастасия включи светлините на коледната елха.
Усмивките грееха по лицата на палавниците , които чакат нетърпеливо Коледните и новогодишните празници. За всички тях имаше лакомства. След това всички се хванаха на хоро около елхата.
Коледният дух завладя Смолян с тържеството по запалването светлините на елхата.

Пресцентър на община Смолян

Снимка Михаил Хубчев

Източник: www.smolyan.bg

Подобни публикации

Back to top button