Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЕкологияНовиниТОП новини

Екологичен форум в Чепеларе

Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) с подкрепата и съдействието на Посолството на Германия организира серия от информационни събития “Climate Talks Bulgaria”. Целта на тези информационни срещи е да се повиши осведомеността и да се улесни ноу-хау трансферът относно климатичната неутралност и намаляването на CO2 емисии в българските общини, съобщиха от Камарата.

Проектът предвижда провеждането на три дискусионни форума в три различни общини: Чепеларе – на 27-и ноември от 9:30 ч. в хотел “Борика”, Велинград – на 28-и ноември от 9:30 ч. в сградата на общината, Пловдив – на 29-и ноември от 9:30 ч. в Германо-българския център за срещи в града.

В първата част на събитието ще бъдат изнесени презентации от експерти на различни “зелени” теми в контекста на климатичната неутралност, намаляването на CO2 емисии, енергийната ефективност, ВЕИ, управлението на отпадъците и др. Във втората част е предвиден кратък дискусионен форум.

Форумите са насочени към представители на българските общини, на местния бизнес, медии и всеки, който е заинтересован от екологичните теми.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button