Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

ОБЩИНА СМОЛЯН ОРГАНИЗИРА ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА ПО ПОВОД 1 ЮНИ- МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕТЕТО

По повод 1-ви юни – Международния ден на детето, Община Смолян, съвместно с Превантивно информационен център по наркотични вещества, МКБППМН, 101 Алпийски полк и ЦПЛР-ОДК–Смолян, организират за всички малки и големи деца, празник с много игри и забавления.
За участие в най-красивия детски празник ще има място за всяко дете и ученик, който желае да участва
.
ЦВЕТНО АТЕЛИЕ „ДЪГАТА НА ДЕЦАТА“
Смолянските малчугани ще имат възможност да оставят своя цветен отпечатък върху картон и по този начин да оформим заедно красива цветна дъга, за да поканим слънцето и лятото в нашия град. Освен това децата ще отправят своите послания по повод празника.
Заповядайте на 1 юни /четвъртък/ от 15 часа на Амфитеатъра на Новия център в Смолян /при лошо време цветния празник ще се състои във фоайето на РДТ – гр. Смолян/.
СПУСКАНЕ ПО АЛПИЙСКИ ТРОЛЕЙ
На 1 юни от 11.00 часа до 16.00 часа на Амфитеатъра на Новия център в Смолян ще имате възможност да видите въоръжението, техниката, свързочно, инженерно и алпийско имущество.
С помощта на инструктори малки и големи ще могат да се спуснат по алпийски тролей, позициониран на новия център.
КОНКУРС “МИС И МИСТЪР”КАПЧИЦА”
На 1 юни във фоайето на РДТ „Николай Хайтов“ – Смолян от 17.00 часа, децата от ЦПЛР-ОДК ще открият официално празника, показвайки своя талант и умения. Малчуганите до 5 навършени години ще имат възможност да се изявяват като мис и мистър Капчица.
ЗАПОВЯДАЙТЕ! ОЧАКВАТ ВИ МНОГО ЗАБАВЛЕНИЯ И ПОДАРЪЦИ!

Източник: www.smolyan.bg

Подобни публикации

Back to top button