Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЕкологияНовиниТОП новини
Популярно

Кампанията започна – „Смолян – чист и зелен“

Община Смолян организира традиционната кампания за пролетно почистване. Тази година тя ще приключи на 21 май.Инициативата е  под мотото „Смолян – чист и зелен“.

Сред основните дейности са почистване на междублоковите пространства, обществените паркинги и други публични места; градини, детски и спортни площадки; нерегламентирани сметища на територията на общината.

Събраните отпадъци трябва да бъдат поставяни в съдовете за битови отпадъци или в чували до тях. Община Смолян  ще раздава безплатно найлонови чували, за да се избегне вторично замърсяване.Гражданите могат да ги получат от 3 до 20 май, между 8.30 и 17 часа в стая 441 на ет.4 в сградата на общинската администрация.

По този повод кметът Николай Мелемов призовава хората да се включат в кампанията, за да направим територията, в която живеем по-красива, по-чиста. „Основната ни цел не е само да почистим града и да подобрим околната среда, а като се включим лично в кампанията, да станем съпричастни, ангажирани и отговорни  Смолян – да бъде по-приветлив и по-привлекателен, както за нас, така и за гостите ни. За да бъде градът ни чист, нека заедно да го пазим и поддържаме“, призовава Мелемов.

Източник: www.24smolian.com

Подобни публикации

Back to top button