Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Към бизнеса: Бъдете активни към Съвета по инвестиции

Изключително полезна се оказа информационната среща относно възможностите за финансиране на бизнеса, която се проведе в Смолян. Тя бе организирана от Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ и Съветът по инвестиции към нея, в партньорство с Фонд мениджър на финансови инструменти в България и под домакинството на Общината.

Форумът откри кметът Николай Мелемов. Той благодари на БТПП за тази среща, защото бизнесът има нужда от информация и помощ при преодоляване на бюрократичните мерки. Този форум е от голямо значение, осъществява се пряк контакт между заинтересованите страни и ползите ще бъдат реални, посочи още Мелемов.

Председателят на Съвета по инвестиции Владимир Томов каза при откриването, че БТПП работи усилено за подпомагане на българския бизнес, както и привличане на чужди инвестиции в България и призова по-активно да се обръщат към нея.

По време на събитието се представиха темите за финансови и инвестиционни инструменти за развитие на бизнеса, предлагани от Съвета по инвестиции към БТПП и новите инструменти на Фонд на фондовете.

Източник: www.23smolian.com

Подобни публикации

Back to top button