Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини

„Щастлив съм“

Ненчо Илчев споделя живота си в моноспектакъла „Щастлив съм“

Ненчо Илчев споделя живота си в моноспектакъла „Щастлив съм“. Премиерата е на 20 октомври в Смолян, а на 26 ноември – в „Театро“ – София, съобщават организаторите.

По думите им зрителите ще се запознаят с истинския Ненчо, а не фокусника и комика, познат от екрана, ще разберат какво го вдъхновява и мотивира, кои са неговите духовни учители, даващи му криле, ще научат за победите и загубите на Ненчо, но и за поуките след тях.

Автор на пиесата по документални разкази на Ненчо Илчев е Емил Бонев – сценарист на филма за Гунди, който излиза на екран догодина.

„Винаги съм се чудил кога Ненчо е запалил искрата на вдъхновението си. И как толкова много години пламъчето в душата му е живо. Какво е това чудо да бъдеш харесван от зрители от всички възрасти и социални категории. След няколкото срещи с него разбрах, че ентусиазмът му дава сили, добротата – възможности, чистотата – резултати. Обясних си защо този родопски диамант, шлифован от ръцете на пословично добър учител, блести години наред от телевизионния екран и театралната сцена и топли с неподправеното си очарование милиони зрители. Усетих от присъствието му, че вдъхновението се дава на хората с истинска, чиста човешка добродетел“, казва Емил Бонев.

Той е и режисьор. Сценографията и костюмите са на Елена Иванова.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button