Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Парад на ретро автомобили

Първо ретро изложение и парад на Авто-мото ретро клуб Смолян ще се проведе на 21 октомври (събота) от 10:00 часа на паркинга пред хотел Смолян.

Събитието се организира по повод празника на Община Смолян и 111-годишнина от Освобождението на Родопите.

Припомняме, че в Смолян има Авто-Мото Ретро Клуб, който съхранява превозни средства от миналото с различна визия и предназначение.

Сдружението има за цел да защити интереса на собствениците на ретро-коли и да го разграничи от старите автомобили в законодателен план.

Организирането на изложбени инициативи, разпространението на информация от технически, правен и друг характер също са важни за собствениците.

Членовете са хора с различни професии и занимания, обединени от любовта към техниката и историята.

Не е тайна, че някои от най-големите сбирки на ретро автомобили са сред най-любопитните места за посещение за младото поколение и повод за известна носталгия сред по-възрастните.

„Обединява ни любовта към ретро возилата“, категоричен е Владимир Кехайов – председател на клуба и собственик на сериозна колекция от ретро автомобили.

Всяка следваща покупка правехме с голямо желание и много грижовно отношение, защото преди няколко десетилетия автомобилът беше първо луксозна стока, а след като навлезе в ежедневието, хората започнаха и да разбират повече от устройството, моделите и производителите, сподели Кехайов.

Източник: www.smolyaninfo.com

Подобни публикации

Back to top button