Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

ОБЛАСТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БЧК СМОЛЯН В ПАРТНЬОРСТВО С ОБЩИНА МАДАН ОТКРИХА „МЛАДЕЖКО ПРОСТРАНСТВО“ ЗА ОБУЧЕНИЕ И ИГРИ ПО ПРОЕКТ “SPACE TO CREATE”

Беше открита нова площадка, наречена „Младежко пространство“ в Мадан. Площадката е изградена в партньорство между Община Мадан и Областния съвет на БЧК – Смолян, получил финансиране от Международната Федерация на Червения кръст и Червения полумесец по проект „Space to create“ за идеята на Българския младежки червен кръст за изграждане на младежки пространства в шест области в страната.

Трикольорната лента прерязаха кметът на община Мадан инж. Фахри Молайсенов,  заедно с д-р Мими Кубатева – директор на РЗИ Смолян и Председател на Областната червенокръстска организация.

“Искрено съм щастлив, когато подобни инициативи се случват в нашия град. Защото един от основните приоритети в нашата работа, като общинско ръководство е именно създаването на повече места за забавления, игри и обучения на децата. Така, че несъмнено и  с радост откликнахме на предложението на Областната организация на БЧК за създаването на подобен тип младежко пространство в нашия град.

Вярвам и се надявам новоизградения кът в парка, ще се пази и ще се ползва по предназначение от все повече деца. Да е честитата новата ни придобивка!”, каза по време на откриването градоначалникът .

На свой ред д-р Кубатева благодари и похвали маданската структура  на БЧК за инициативността при провеждането на различни мероприятия, като я посочи за една от най-активните в страната.“

А най-вълнуващата и емоционална част от тържеството беше изпълнението на децата от ЦСРИ, които изпълниха площадката с живот и детски смях.
Веднага след стихотворенията и изиграната сценка,  БМЧК- Мадан направиха демонстрации за оказване на първа долекарска помощ.

Източник: www.madan.bg

Подобни публикации

Back to top button