Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани

Календар на община Смолян

Успешно приключи и шестото издание на инициативата „Календар на община Смолян- 2024 г.“, което стартира през месец февруари т.г. и продължи до 17 октомври. В инициативата участваха 35 автора, а изпратените от тях снимки са 325. Жури избра 24-те фотоса, които ще красят календара за 2024 г. Те са дело на: Петър Бостанджиев, Яни Кокаров, Ахмед Караибрахимов, Николай Карнобатев, Атанас Малаков, Виктор Пашов, Стилиян Узунски, Михаела Радева, Велизар Младенов, Антония Тоцева, Благой Анастасов и Антон Байректаров.
Община Смолян благодари както на тях, така и на всички останали участници, които в продължение на 8 месеца ни изпращаха най-добрите си снимки. За нас е истинско удоволствие, че в последните 5 години инициативата ни се утвърди и придоби такава популярност. С парите от продажбата на календара всички ние помогнахме за лечението на шест дечица от Смолян и региона. Също така благодарение на прекрасните снимки показахме Родопите като една многолика и интересна туристическа дестинация.
Календарът на Община Смолян за 2024 г. е готов и е време да Ви представим малкия-голям герой, на когото ще се дарят парите от продажбата му. Неговото име е Тодор, той е на 11 години и е диагностиран с ДЦП, „Квадрипареза“, „Хидроцефалия“ и „Епилепсия“. Проведени са множество консултации с различни специалисти в България и чужбина. До този момент са извършени няколко операции. Предстои да се направи фибротомия по метода на Улзибат в Сърбия. Тошко има двама братя близнаци, които са на 15 години. Близките му го обграждат с много любов, внимание и грижи. Семейството се справя с необходимите процедури и медицински манипулации, но тъй като той расте се налага да се купуват периодично нова количка за 1800 лв., терапевтичен стол и вертикализатор за деца с увреждания на стойност 4000 лв., а фибротомията в Сърбия струва около 3 000 евро.

Календарът струва 10 лв. и може да го закупите от Деловодството на Община Смолян, както и в следните търговски обекти:
1. Супермаркет “КРЕС” – кв. Райково;
2. Магазин за GSM аксесоари “Rtel” в сградата на Детмаг;
3. “Елкорект-Кокаров” – Дълбокото дере;
4. Старата книжарница в кв. Райково;
5. Магазин за GSM аксесоари “S mobile” – Кино Дружба;
6. Магазин за GSM аксесоари “S mobile” – гр. Девин;

Календарът може да се поръча и онлайн като ще Ви бъде изпратен чрез Еконт/Спиди, за целта ни пишете на лично съобщение във фейсбук страницата ни – „Календар на община Смолян-2024 г.“ , адрес, телефон и брой календари, които искате да закупите или се обадете на телефон 0301/ 67 666.

Ако имате търговски обект и искате да помогнете с разпространението и продажбата, може да се свържете с нас чрез ЛС или на посочения телефонен номер.
Нека в навечерието на Коледните празници отново се обединим около една благородна кауза и помогнем на семейството на Тодор. Вярваме, че най-добрият капитал на едно общество са добрината и съпричастността!

Източник: www.smolyan.bg

Подобни публикации

Back to top button