Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт
Популярно

Децата на Златоград се радват на ново игрище за тенис и футбол

Дадохме нов старт на спортната площадка, находяща се в близост до чешма „Кадиев врис“, обяви кметът на Златоград Мирослав Янчев.

Реновирането и благоустрояването на площадката даде своя положителен резултат, всички днес го виждаме и се убеждаваме в това, подчерта градоначалникът.

Прибавяйки и чудесния нов облик на детската площадка и прилежащите пространства, няма как това да не поражда в мен чувство на удовлетвореност, че в града ни се създаде още едно място за спорт и активен начин на живот за децата и младежите, и зона за отдих и почивка за много златоградчани, сподели Янчев.

Градоначалникът е сигурен, че този спортен обект ще даде допълнителни възможности и за футболните клубове в града ни да тренират и да се състезават, както и да се организират турнири и различни мероприятия на училища, детски градини други.

Разбира се, игрището е ценно и с това, че ще даде възможности за развитие и на един атрактивен и нов за Златоград спорт, а именно тенис на корт, допълни той.

Обновената детска площадка и пространствата около нея, се надявам да се изпълват с детски смях и щастливи игри за всички деца, не само от квартала, а и от целия град.

Всичко това се прави за тях, за децата и подрастващите на Златоград и за тяхното развитие и пълноценно изкарване на свободното им време, отбеляза Мирослав Янчев.

Кметът призова ползващите площадките да пазят изграденото, да спазват правилата, да се наслаждават на всичко това, без да рушат! Защото само така ще се запази и ще му се радват дълго време.

Забавлявайте се и бъдете отговорни, пожела към младежите кметът на Златоград в заключение.

Източник: www.smolyaninfo.com

Подобни публикации

Back to top button