Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЕкологияНовиниПрепоръчани

Акция в Златоград

Жители на Златоград подеха акция за обновяване на градската среда

Млади хора с корени от Златоград подехме инициатива за обновяване на градската среда, съобщи за БТА Красимир Георгиев – собственик и основател на “АРТ Принт 3D”. Идеите на златоградчани са да подобрят парковите среди и детските площадки с помощта на 3D проектиране и 3D принтиране.

„Вече сме започнали да правим поставки към пейките, които ще са в помощ на хората – да си оставят кафето, чадърите, чантите“, добави Георгиев. На детските площадки ще се обособят кътчета с образователна цел. Идеята е наред с игрите, децата да научат повече за животните, цифрите, буквите. „Имаме още много идеи, които предстои да реализираме и в други населени места в страната“, посочи още той.

Сред идеите е и да се направи 3D проект, чрез който да се принтират образователни игри и помагала за децата в детските градини, яслите и началните училища, съобразени с възрастта им. „По този начин се надяваме да вдигнем нивото на образованието и да стимулиране тяхното желание за обучение, защото бъдещето е в нашите деца и ние трябва да инвестираме в тях, каза Александър Юруков – собственик на „БГ-ДОМ“.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button